OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Grønt nivå

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus - Klikk for stort bilde Pexels Brønnøysund videregående skole følger de nasjonale reglene for smittevern, og fra og med 27.mai går vi over til grønt nivå. I kommuner med lavt smittenivå skal man gå over til grønt nivå.

Dette betyr at vi ikke tilbake til helt den vanlige normalen, men til tilnærmet normal organisering ved grønt nivå.

God hånd- og hostehygiene gjelder også ved grønt nivå, og ved bytte av klasserom/møterom/ bibliotek skal fortsatt flater/pulter vaskes over.

Ved grønt nivå gjelder følgende:

• Syke personer skal ikke være på skolen.
  • God hygiene, alle skal fortsatt benytte håndvask/desinfisering ved ankomst skolen og når de forlater skolen.
  • Redusert kontakt mellom personer
  • Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)
  • Avstand mellom ansatte og følg nasjonale smittevernanbefalinger
  • Vanlig organisering av klasser og skolehverdag

Les mer i smitteveilederen for videregående skoler.