OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Skjermbilde Instagram @brsundvgs

Få et innblikk i skolehverdagen - følg oss på sosiale media.

Vi har gode rutiner for oppfølging av hybelboere. Det er viktig for oss at elevene trives og at foreldre er trygge på at ungdommene er ivaretatt.

Første runde av OL i Biologi er gjennomført og vi har fått glimrende resultater.

Elever med symptomer skal ikke behøve å gå til fastlegen sin for å dokumentere fraværet. Regjeringen gjeninnfører unntak fra fraværsreglene ut skoleåret.

Er du interessert i fotball og håndball kan du ta det som et eget fag på Brønnøysund videregående skole.

Kunstverk av Thomas Fallstad

Hva er Pocket ID? Og hva er egentlig fraværsgrensa?

Her får du svar på det meste man lurer på når man er ny elev på videregående skole.

Første skoledag er mandag 23. august. Velkommen til et nytt skoleår!

Vi starter vi opp med opplæring innen bygg og anleggsfaget. Opplæringen vil foregå i bedrift og på skolen.