OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Tidspunkt for foresatte-møter:

• Tirsdag 14. september kl 18:00 for yrkesfag vg1
  • Onsdag 15. september kl 18:00 for studiespesialisering vg1
  • Torsdag 16.september kl 18:00 for studiespesialisering vg2
Elever som studerer på biblioteket

Ønsker du skoleplass, men har ikke søkt?

Da kan du sette deg opp på lokal venteliste.

Prestekrage, eller chrysantimum som den også kalles.

Her får du svar på ting du kanskje lurer på i sommerferien.

Er du interessert i fotball og håndball kan du ta det som et eget fag på Brønnøysund videregående skole.

Kunstverk av Thomas Fallstad

Hva er Pocket ID? Og hva er egentlig fraværsgrensa?

Her får du svar på det meste man lurer på når man er ny elev på videregående skole.

Første skoledag er mandag 23. august. Velkommen til et nytt skoleår!

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Brønnøysund videregående skole er på grønt nivå i henhold til trafikklysmodellen.

Vi starter vi opp med opplæring innen bygg og anleggsfaget. Opplæringen vil foregå i bedrift og på skolen.

Skjermbilde Instagram @brsundvgs

Få et innblikk i skolehverdagen - følg oss på sosiale media.

Skriftlig eksamen for elever våren 2021 er avlyst. Eksamen for privatister og muntlig eksamen for Vg3 skal gjennomføres.