OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Ofte stilte spørsmål i sommerferien

Prestekrage, eller chrysantimum som den også kalles. - Klikk for stort bildeHer får du svar på ting du kanskje lurer på i sommerferien.

Når får jeg vite om jeg har fått skoleplass?

1.inntaket: 7.juli             Svarfrist: 13.juli
2.inntaket: 28.juli           Svarfrist: 3.aug
3.inntaket: I midten av august

Har du andre spørsmål vedrørende inntaket, ta kontakt med Inntakskontoret i Nordland fylkeskommune

Jeg har ikke søkt via det ordinære opptaket, men ønsker å søke plass ved Brønnøysund videregående skole, er det for sent?

Lokalt opptak på skolen foregår til 31.august. Søknadsskjema åpnes 1. august og ligger her:

Søknad om skoleplass ved lokalt inntak i august

Jeg har fått faktura på ikke-levert bok fra biblioteket, så fant jeg boka. Hva gjør jeg?

Boka kan fortsatt leveres inn. Ta kontakt eller kom innom med boka så fort som mulig.

Jeg har funnet en feil i vitnemålet mitt, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss på tlf. 75 65 36 00 eller bvs-post@vgs.nfk.no

Hvilke åpningstider har skolen i sommer?

Skolen er åpen på hverdager kl.8 – 15:30.
I uke 29 og 30 (19. juli - 1. august) er skolen stengt.

Hvor og når skal jeg møte til første skoledag?

Første skoledag er 23. august og alle elever skal møte på Brønnøysund videregående skole i sentrum.

• VG1-elever møter kl.8:30
  • VG2-elever møter kl.9:30
  • VG3 og påbygging-elever møter kl.10:00

Hvordan søker jeg om skoleskyss?

Når du har fått bekreftet skoleplass kan du søke om skoleskyss. Hvis du har hatt skolekort tidligere (gjelder også på ungdomsskolen), kan det brukes igjen. Søk om skoleskyss her.