OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

For første gang på 12 år har antallet søkere til videregående skole i Nordland gått opp. Totalt har 7426 personer med ungdomsrett søkt på videregående opplæring i fylke i år, noe som er 134 mer enn i fjor.

Søknadsfrist for videregående skoler er 1. mars. Hvordan komme med gode råd til ungdommen om valget de skal ta.

Nå styrker vi toppidretts-tilbudet vårt på Brønnøysund videregående skole. Fra skoleåret 2023 - 2024 tilbyr vi håndball og fotball, og vi har styrket laget vårt med Simen Garaas på håndball-siden.

Ungdommer som har bodd kort tid i Norge kan søke om å bli elev i innføringsklasse. 

Brønnøysund videregående skole har for tiden flere ledige undervisningsstillinger.

 

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk. 

 

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Som ett ledd i at Brønnøysund videregående skole er en dysleksivennlig skole, deltok alle lærerne på kurs i uka før høstferien.

Runhild Kjeldaas (52) har takket ja til å bli ny rektor ved Brønnøysund videregående skole, og etterfølger dermed Sylvi Halseth som nylig har tiltrådt stilling som rektor ved Sandnessjøen videregående skole.

Vi oppfordrer alle elever og foresatte om å opprette en digital postkasse. 

 

 

Første skoledag er torsdag 18. august. Velkommen til et nytt skoleår!