OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Illustrasjon. Ei tavle som viser ei lyspære og tittelen Yrkesmessa skrevet i kritt.

Endelig kan vi arrangere Yrkesmessa igjen og denne gangen på Idrettshallen!

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Portrettbilde av Kursholder Marianne Kufaas Sæterhaug

Som ett ledd i at Brønnøysund videregående skole er en dysleksivennlig skole, deltok alle lærerne på kurs i uka før høstferien.

22. og 23. november inviterer vi 10.klassingene i regionen til praksiskurs.

Vi oppfordrer alle elever og foresatte om å opprette en digital postkasse.

Her kan du se presentasjonene som ble holdt.

Er du interessert i fotball kan du ta det som et eget fag på Brønnøysund videregående skole.

Første skoledag er torsdag 18. august. Velkommen til et nytt skoleår!

Skjermbilde Instagram @brsundvgs

Få et innblikk i skolehverdagen - følg oss på sosiale media.

Vi har gode rutiner for oppfølging av hybelboere. Det er viktig for oss at elevene trives og at foreldre er trygge på at ungdommene er ivaretatt.